Třetí Stories DLC pro This War of Mine vyjde 6. srpna
This War of Mine Novinka Třetí Stories DLC pro This War of Mine vyjde 6. srpna

Třetí Stories DLC pro This War of Mine vyjde 6. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC Apple Mac

Ústředním tématem přídavku je otázka, jestli je důležitější přežití člověka nebo jeho odkazu.

Reklama

Pokud se alespoň jednou za čas vracíte k survivalu This War of Mine od studia 11bit, pravděpodobně vám neuniklo, že stále nedošlo na vydání třetího a posledního DLC ze série This War of Mine: Stories. Naštěstí ale nebudeme muset na přídavek čekat o moc déle, protože tvůrci formou teaseru odhalili, že rozšíření s názvem Fading Embers vyjde 6. srpna 2019.

Opět nás čeká příběhově zaměřený scénář v kulisách This War of Mine, který tentokrát vypráví příběh ženy jménem Anja. Ta žije ve válečné zóně, přičemž se musí sama rozhodnout, co je důležitější. Jestli přežití lidského odkazu nebo přežití samotného člověka. Vývojáři se opět snaží o dost nelineární pojetí s více různými konci a tentokrát válka nehrozí pouze samotným přeživším, ale i tomu, co vytvoří a co po sobě zanechají.

Fading Embers bude od 6. srpna k dispozici na Steamu, GOG.com, Humble Bundle a Mac Appstoru, přičemž případné datum vydání pro konzolové verze This War of Mine zatím neznáme. Přídavek, jenž lze koupit samostatně za 3,99 dolarů, je každopádně součástí Season Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama