Třetí trailer na westernovou akci Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 Novinka Třetí trailer na westernovou akci Red Dead Redemption 2

Třetí trailer na westernovou akci Red Dead Redemption 2

Michal Burian

Michal Burian

46
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Rockstar vnadí na svou novou hru.

Reklama

Jak Rockstar slíbil, tak učinil. Úderem páté hodiny odpolední našeho času vyšel nový trailer lákající na westernovou akci Red Dead Redemption 2. V pořadí jde o třetí trailer, který nám přibližuje očekávanou hru, která byla potvrzena na 26. října 2018 pro PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bohužel oznámena nebyla, předchozí díl na počítače také nedorazil.

Pokud někdo z vás očekával gameplay trailer, tak budete zklamáni. Video má dvě minuty a jde v zásadě o filmeček, jenž přibližuje příběh a atmosféru hry.

Popis příběhového pozadí:

„Amerika, rok 1899. Začíná konec velké éry Divokého západu. Muži zákona doslova loví zbytky psaneckých gangů. Ti, kteří se nevzdají, pocítí pach nelítostné smrti.

Po zpackané loupeži v městečku Blackwater na západě země, je Arthur Morgan a jeho gang Van der Linde nucen uprchnout co nejdál to půjde. V patách jim však jsou federální agenti a ti nejlepší lovci odměn v celé Severní Americe. Gang musí krást a bojovat vstříc peripetiím, jež je čekají na cestě po srdci Ameriky. Kvůli rozbrojům a neshodám v samotném gangu, si Arthur musí vybrat mezi svými vlastními ideály a loajalitou vůči parťákům v boji, kteří mu pomohli vzchopit se. Všichni mají ovšem stejný cíl, přežít.“

Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama