Treyarch nevylučuje přímé pokračování Black Ops
Call of Duty Novinka Treyarch nevylučuje přímé pokračování Black Ops

Treyarch nevylučuje přímé pokračování Black Ops

Michal Burian

Michal Burian

28

Mohli bychom se dočkat přímého pokračování nejlépe se prodávající hry v historii USA?

Reklama

Když se redaktor britského internetového magazínu CVG bavil s komunitním manažerem studia Treyarch tak se samozřejmě nezapomněl optat na další Call of Duty, které by vývojáři stojící za Black Ops a World at War měli připravovat.

"Neuvažovali jste nad tím, že vytvoříte přímé pokračování Call of Duty: Black Ops, než nějaký nový díl?," zněla otázka.

"Tvůj odhad je stejně dobrý jako ten můj," prohlásil Josh Olin, komunitní manažer Treyarch. "S Black Ops to bylo neuvěřitelné, všichni jsme doufali, že se dočkáme takového velkého úspěchu, dokonce jsme zlomili rekord Modern Warfare 2 z roku 2009. Jsme stále velmi rádi, že jsme udělali právě tento díl."

John Olin byl v odpovědi dost ostýchaví, nemůžeme mu to mít ale za zlé, když nevíme ani, co pro nás chystá Activision na letošní rok. Je dost pravděpodobné, že by v roce 2012 mohlo vyjít přímé pokračování Call of Duty: Black Ops, protože právě tento díl prolomil veškeré rekordy a stal se nejlépe prodávající hrou v historii tohoto průmyslu v USA.

Pro úplnost dodejme, že koncem března aktuálního kalendářního roku jsme vás informovali, že Treyarch podle všeho hledá posily pro vývoj dalšího CoD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama