Treyarch v lednu odhalí nové Call of Duty
Call of Duty Novinka Treyarch v lednu odhalí nové Call of Duty

Treyarch v lednu odhalí nové Call of Duty

Michal Burian

Michal Burian

79

Náznaky směřují k Black Ops 3. <strong>Doplněno o další náznaky, které ukazují na zombie tématiku.</strong>

Reklama

Do konce ledna by mělo být jasno, jaké Call of Duty v letošním roce vyjde. Jak je známo, na této first-person střílečce se podílejí dohromady tři studia. Sledgehammer Games loni vydali Advanced Warfare a Infinity Ward v roce 2013 zase Ghosts, takže letos jsou na řadě právě vývojáři z tvůrčího celku Treyarch. Ty stojí za Black Ops nebo World at War.

Na začátku minulého měsíce jsme psali o tom, že by se Call of Duty mohlo vrátit do druhé světové války. Naznačovala to zpráva na Facebooku od Treyarchu, která připomínala útok na Pearl Harbor ze 7. prosince 1941. Mělo se tak za to, že by mohlo jít o World at War 2. Z dnešního tweetu to ale spíše vypadá na pokračování Black Ops.

Na konci příspěvku je totiž číslo 115, které vás po zadání „115 Treyarch“ do vyhledávače Googlu zavede na soundtrack Black Ops. Když navíc vezmete „-1-1+5=3“, tak vám tři, tedy Black Ops 3. Do třetice: po „115 World at War” získáme „Element 115”, který sehrál významnou roli v Zombie režimu a navíc jeden z balíčků pro Black Ops 2 nesl název „Weaponized 115 Pack“.

Jak to tak vypadá, v průběhu následujících týdnů se dočkáme oznámení Call of Duty: Black Ops 3, které vyjde v listopadu letošního roku. Předpokládáme na PC, PlayStation 4, Xbox Obe, PS3 a X360.

Na závěr menší otázka, chtěli byste raději World at War 2, Black Ops III nebo úplně nové zasazení v sérii Call of Duty?

Call of Duty 4: Modern Warfare - 5. listopad 2007 - Infinity WardCall of Duty: World at War - 11. listopad 2008 - TreyarchCall of Duty: Modern Warfare 2 - 10. listopad 2009 - Infinity WardCall of Duty: Black Ops - 9. listopad 2010 - TreyarchCall of Duty: Modern Warfare 3 - 8. listopad 2011 - Infinity Ward, Sledgehammer GamesCall of Duty: Black Ops II - 13. listopad 2012 - TreyarchCall of Duty: Ghosts - 5. listopad 2013 - Infinity WardCall of Duty: Advanced Warfare - 4. listopad 2014 - Sledgehammer Games

Update

Na Facebook stránce Treyarchu se spolu se zprávou, která je shodná s Twitterem, objevil i obrázek meteoritu. Jedná se o meteorit, který má spojitost s prvkem (elementem) 115, jenž hraje důležitou roli v pozadí příběhu zombie módu ve World at War a v obou Black Ops.

Obrázek vám může být povědomý, záběr totiž pochází z intra mapy Origins, kterou obsahovalo jedno z DLC pro Black Ops 2. Podobný meteorit byl k nalezení také na mapě Shi No Numa ve World at War.

Zatím tedy všechno směřuje čistě na zombie tématiku. Nyní můžeme už jenom spekulovat, co přesně Treyarch chystá. Plnohodnotný díl Call of Duty zaměřený jen na zombie je jen těžko představitelný, ale vyloučit v tuto chvíli nelze nic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama