Treyarch zodpověděl fanouškům jejich dotazy ohledně Call of Duty: Black Ops 3
Novinka Treyarch zodpověděl fanouškům jejich dotazy ohledně Call of Duty: Black Ops 3

Treyarch zodpověděl fanouškům jejich dotazy ohledně Call of Duty: Black Ops 3

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

12

David Vonderhaar odpověděl prostřednictvím Twitteru na několik otázek ohledně hry více hráčů v novém Call of Duty.

Reklama

Vzhledem k tomu, že se blíží multiplayerová beta Call of Duty: Black Ops 3 a následně i samotné vydání hry, začali v Treyachu odpovídat na četné dotazy fanoušků. Ředitel game designu David Vonderhaar tedy prostřednictvím Twitteru zodpověděl mnoho dotazů ohledně hry více hráčů.

Spousta dotazů směřovala na nový herní mód Arena, což je v podstatě nástupce oblíbeného League Play z předešlého Black Ops. Arena má svůj vlastní ranked systém s celkovým počtem až dvaceti hodností. Za každé vítězství se vám zvýší hodnota vašeho ranku, ale za každé dvě prohry se naopak zmenší.

Arena nabídne dvě funkce - Ban and Protect a Specialist Draft. Obojí navíc bude dostupné i v Custom Games. První zmíněná novinka umožní hráčům hlasovat o tom, jaké zbraně, scorestreaky, granáty atd. budou po dobu zápasu zakázané. Specialist Draft zase omezí specialisty, aby nedošlo k tomu, že by dva stejní specialisté byli v jednom týmu.Ovšem Arena, stejně jako ostatní eSports prvky, nebude dostupná na konzolích staré generace, ale pouze na PS4, Xbox One a PC.

Fanoušci se zeptali i na Prestige systém, který se bude lišit od předchozích dílů. Na více detailů si však budeme muset holt počkat. Ohledně zbraní, které budou v Black Ops 3, jsme se dozvěděli, že většina již známých zbraní bude dostupná v betě, ale rozhodně to není kompletní seznam. Ty kreativnější z vás určitě potěší i to, že se vrací editor emblému z předchozích dílů Black Ops.

Poslední dotazy se týkaly herních módů. Vonderhaar potvrdil návrat Hardpointu a Uplinku z Advanced Warfare. Většina herních módů bude opět 6 vs. 6 hráčů, ale některé z nich nabídnou i 4 vs. 4 nebo dokonce 9 proti 9 hráčům.

Black Ops 3 se nezadržitelně blíží a je jasné, že novinek a zodpovězených dotazů bude neustále přibývat. My si však budeme muset prozatím postačit s tímto. Multiplayerová beta Call of Duty: Black Ops 3 bude nejdříve na konzoli PS4, a to už od 19. až do 23. srpna. Beta na PC a Xbox One bude zase od 26. až do 30. srpna. Přístup do bety lze získat předobjednáním hry. Plná hra následně vychází 6. listopadu na všechny tři zmíněné platformy, stejně tak jako na starou generací PlayStationu a Xboxu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama