Tři hry zdarma na Epic Games Store
Never Alone Novinka Tři hry zdarma na Epic Games Store

Tři hry zdarma na Epic Games Store

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC

Mrazivé putování, hudební exhibice a výstavba kobek.

Reklama

V minulém týdnu se na Epicu zcela zdarma uvolnil balíček pro střílečku Rogue Company, který nabízel hned několik příjemných bonusů. Dnes jsme se ovšem vrátili k opětovnému rozdávání samotných her, kdy nás tentokrát čekají rovnou tři kousky.

Never Alone

Prvním titulem je atmosférická puzzle platformovka, kde se ujmete role Nuny a její přítelkyně lišky, kdy společnými silami se pokusíte prodírat polární krajinou, čímž zažijete vyprávění, které bylo inspirováno tradičním příběhem původních obyvatel Aljašky.

Kouzlo hry se posléze skrývá také v tom, že ji je možno odehrát v sólu, ale taktéž společně s dalším hráčem, což ji dodává poněkud odlišný náboj.

Titul můžete aktivovat třeba zde.

Kid A Mnesia Exhibition

Fanoušky skupiny Radiohead by pak mohla potěšit tato interaktivní exhibice, která spojuje hudbu a artworky z jejich kompilačního alba Kid A Mnesia, které dorazilo začátkem listopadu.

Vyzvednutí lze provést na tomto odkazu. Kromě toho je zdarma dostupná i na PlayStationu 5 a nevztahuje se na ní časová podmínka vyzvednutí.

Guild of Dungeoneering

No a poslední titul nabízí spojení prvků tahových a karetních, kdy k tomu přihazuje i trochu z žánru dungeon-crawlerů, přičemž zde neovládáte samotného hrdinu, avšak stavíte kolem něho dungeon, který se na vlastní pěst pokusí projít.

Klíčem k úspěchu tak bude, abyste jednotlivé hrdiny dobře poznali a vhodně před ně předkládali výzvy. Postupem času pak budete odemykat různé nové místnosti, výbavu i třídy hrdinů, čímž budete mít větší šanci projít i těmi nejtěžšími kobkami.

Hru lze získat zde.

Guild of Dungeoneering a Never Alone lze vyzvednout do 25. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama