Tři nové hry do Xbox Game Passu
Novinka Tři nové hry do Xbox Game Passu

Tři nové hry do Xbox Game Passu

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Xbox Xbox One

Včetně Mutant Year Zero: Road to Eden.

Reklama

Microsoft odhalil další tři hry, na které se mají těšit předplatitelé Xbox Game Passu. Včera dorazila logická záležitost The Gardens Between s dvojicí nejlepších přátel, kteří se vydali na nostalgickou cestu skrz svět postavený kolem předmětů z jejich dětství. Už 4. prosince vychází taktická adventura Mutant Year Zero: Road to Eden, jež kombinuje boj v reálném čase s průzkumem post-apokalyptického světa. Ve stejný den bude v nabídce Xbox Game Passu.

Třetím nejnovějším přírůstem bude 6. prosince kooperativní akce Strange Brigade. Zavede vás do Egypta, kde se až s trojicí přátel postavíte mytologické hrozbě v podobě kostlivců, mumií a dalších nepřátel.

Jaké další hry budou v prosinci do Xbox Game Passu přidány? Kingdom Two Crowns (11. prosince), Hellblade: Senua’s Sacrifice (17. prosince), Ori and the Blind Forest (20. prosince) a Ori and the Will of the Wisp (20. prosince).

Xbox Game Pass nabízí více než 100 her, k nimž dostanete přístup. První měsíc máte jen za 20 korun. Další měsíc už za 259 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama