Tři nové obrázky z Modern Warfare 3
Modern Warfare 3 Novinka Tři nové obrázky z Modern Warfare 3

Tři nové obrázky z Modern Warfare 3

Michal Burian

Michal Burian

37

Nové obrázky, které pocházející bohužel z mise Black Tuesday odehrávající se v New Yorku, jež se nám prezentovala již dříve.

Reklama

Možná jsme nenasytní, ale připadá nám, že Activision s detaily ohledně Call of Duty: Modern Warfare 3 vyčkává. Do dnešního dne totiž ukázal především jednu misi, a to Black Tuesday (černé úterý) odehrávající se v New Yorku. Tento trend pokračuje i nyní, kdy se na internetu objevily tři nové obrázky, které opět zachycují již známou misi z druhého dne války, kdy Rusové útočí na Manhattan.

Modern Warfare 3 má nabídnout válku po celém světě, podívat bychom se měli nejen do New Yorku, ale také do Berlína, Paříže a dokonce i do Prahy. Nicméně, tyhle místa hodlá Activision nejspíš odhalit až později. Měl by si ale pospíšit, MW3 vychází již za měsíc, přesněji 8. listopadu především pro PC, PS3 a X360.

Glen Schofield, spoluzakladatel Sledgehammer Games (vypomáhají Infinity Ward), se nedávno nechal slyšet, že se cítí pod masivním tlakem ohledně připravovaného Call of Duty. Že by vývoj MW3 nešel podle plánu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama