Trials Rising má naplánovaný dodatečný obsah
Trials Rising Novinka Trials Rising má naplánovaný dodatečný obsah

Trials Rising má naplánovaný dodatečný obsah

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Sezónní obsah, nové tratě, nové motorky a další. Něco bude zdarma, ale to důležité za peníze.

Reklama

Dva týdny a pár dnů zbývají do vydání Trials Rising, které je naplánované na 26. února pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Je tak správný čas odhalil plán s dodatečným obsahem. Ubisoft u něj počítá s placenými expanzemi i bezplatným rozšiřováním. Ovšem, jak u spousty her bývá, zdarma bude jen něco, to důležité zůstává za peníze.

2,5D závody, kde budete soupeřit o čas a pozice na zajímavých místech po celém světě, včetně Eiffelovky, Velké čínské zdi nebo amerického národního parku Grand Canyon, zahrne více než 120 tratí, které budou rozšířeny o dalších 55 tratí z USA a jižní polokoule. Expansion Pass obsáhne přístup ke dvěma hlavním expanzím a dalším dvěma balíčkům s položkami pro přizpůsobení.

První větší rozšíření se jmenuje Trials Rising Sixty Six a soustředí se na slavnou Route 66 s novými tratěmi, kontrakty a nové vybavení (přilby, trička, kalhoty...) se drží tématiky amerického fotbalu. Balíčkem Trials Rising Crash & Sunburn přinese do hry také nové tratě, ale tentokrát z džungle v Peru a ledové Antarktidy. Zatímco DLC s názvem Samurai Item Pack a Stuntman Item Pack jsou čistě kosmetickou záležitostí.

Expansion Pass je součástí GOLD edice, případně se bude prodávat i samostatně. V současné době neznáme data, kdy budou jednotlivé balíčky k dispozici. Místo toho Ubisoft připravil nabídku pro hráče, kterým se nechtějí utrácet další peníze. Tento plán zahrnuje bezplatné sezóny a speciální eventy: čtyři kompetitivní sezóny s novým obsahem pro motocykl a jezdce a týdenní výzvy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama