Trilogie Crysis na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě
Crysis Novinka Trilogie Crysis na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě

Trilogie Crysis na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Kultovní sci-fi střílečka od Cryteku chytá druhý dech.

Reklama

Všechny tři díly série Crysis se připojily k řadě dalších her, které si můžete zahrát na Xboxu One díky zpětné kompatibilitě. Sérii těchto sci-fi stříleček z pohledu první osoby mělo na starost německé studio Crytek, které na své technologii CryEngine připravilo hned tři akční dobrodružství. V nich hrál roli speciální oblek Nanosuit - chránil svého majitele a zároveň mu dodával extra sílu.

Původní Crysis vyšlo v listopadu 2007 na PC a o čtyři roky později na konzole Xbox 360 a PlayStation 3. Na počítačích jde i dnes o jednu z nejlepších stříleček, jež na svou dobu byla hodně náročná a mnozí si společně s hrou museli koupit i novou grafickou kartu. Na svou dobu za to mohly otevřené lokality, působivá grafika a fyzika na úrovní. Dvojka a trojka už takový poprask nezpůsobily, Crytek opustil otevřené prostředí a vsadil na atmosférické příběhové dobrodružství s menšími mapami, které umožnovaly eliminovat nepřítele různými způsoby, včetně tichého zabití.

Pokud někde doma najdete staré DVD s Crysis z Xboxu 360, tak stačí vložit do Xboxu One a hrát, případně stáhnout z Xbox Store, kde je možné trilogii koupit po jednotlivých dílech. Kolik vás trilogie Crysis bude stát? Na Xbox Store se jednička a dvojka prodává za 299 Kč. Za trojku potom zaplatíte ještě stovku navíc. Dohromady tedy 997 korun.

Ve zpětné kompatibilitě na Xboxu One je více než 500 her z Xboxu 360 a prvního Xboxu. Zmíníme GTA: San Andreas, Splinter Cell: Blacklist, Tomb Raider Legend a Anniversary, Silent Hill: HD Collection, Dante’s Inferno, GRID: Autosport, Saints Row, Battlefield 1943, Burnout Revenge, Gears of War 2, Portal 2, Dragon Age 2, Darksiders nebo Red Dead Redemption.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama