Trine 4: The Nightmare Prince oficiálně oznámeno
Trine 4: The Nightmare Prince Novinka Trine 4: The Nightmare Prince oficiálně oznámeno

Trine 4: The Nightmare Prince oficiálně oznámeno

Jan Kalný

Jan Kalný

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Detaily bychom se měli dozvědět brzy. Pro teď se musíme spokojit s tím, že ano, skutečně se na pokračování této série pracuje.

Reklama

Oznámení, že se pracuje na pokračování série Trine není zase tak překvapivým. Čtvrtý díl byl koneckonců vidět na seznamu her, které se vyvíjí díky poskytnutí grantu evropskou komisí. I přesto je dobré to konečně mít černé na bílém. Frozenbyte, spolu s Modus Game, tedy pracují na Trine 4: The Nightmare Prince. K vydání by přitom mělo dojít příští rok, a to na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Podrobnějších detailů a celkově plnohodnotného oznámení bychom se měli dočkat v blízké budoucnosti. Do té doby si budeme muset vystačit s tím, že nepříliš kladně přijatý třetí díl, který se pokusil hru převést plně do 3D a selhal z důvodu nedostatku financí, neznamená konec série jako takové, jejíž první dva díly se velmi rychle staly klasikou.

„Jsme nadšeni se můžeme s Frozenbyte vydat na tuto cestu,” nechala se slyšet generální ředitelka Modus Game, Christina Seelye, v tiskové zprávě. „Nemáme pochyby, že Trine 4 budou tou hrou, kterou hráči chtějí.”

„Trine 4 bude tím nejlepším dílem série,” dodal generální ředitel Frozenbyte, Lauri Hyvärinen. „Znovu jsme si našli lásku k této sérii, viděli a slyšeli jsme názory fanoušků a naším cílem je přesáhnout všechna očekávání. Trine je zpět!”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama