Trine 4 vyjde na všechny hlavní platformy během podzimu
Trine 4: The Nightmare Prince Novinka Trine 4 vyjde na všechny hlavní platformy během podzimu

Trine 4 vyjde na všechny hlavní platformy během podzimu

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Poprvé se představí lokální a online kooperace pro čtyři hráče. Hra se vrací k 2,5D formátu.

Reklama

Je tomu pět měsíců, co bylo oznámeno pokračování plošinovky Trine. Čtvrtý díl vyjde na podzim letošního roku a vrátí se v něm 2,5D formát, který podle fanoušků Trine svědčil sérii mnohem více než 3D, což dokazují i recenze předchozího dílu.

Známá trojice hrdinů je zpět, kouzelník Amadeus, rytíř Pontius a zlodějka Zoya se vydají na nové dobrodružství, na vzrušující cestu přes pohádkové krajiny plné nebezpečí, kde na ně čekají logické a dynamické hádanky založené na fyzice.

Studio Frozenbyte slibuje, že Trine 4: The Nightmare Prince nabídne více bossů, nové dovednosti, kompletně upravený bojový systém a poprvé i kooperační režim pro čtyři hráče, který bude hratelný online i lokálně. Vždy pamatujte na to, že hrdinové musejí spolupracovat, aby překonali všechny nástrahy, které na ně v Trine 4 čekají.

A co příběh? Ten se zaměřuje na úkol dostat prince Seliuse do astrální akademie. Princ trpí intenzivními temnými sny, které se začínají projevovat i v jeho realitě a mohou uvrhnout svět do chaosu.

Trine 4: The Nightmare Prince vyjde letos na podzim pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Prodávat se bude i Trine: Ultimate Collection pro první tři zmíněné platformy, která zahrne Trine: Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power, Trine 4: The Nightmare Prince a některé bonusové materiály, včetně soundtracku, digitálního artbooku nebo mapy světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama