Trine Novinka Trine 5: A Clockwork Conspiracy odhalilo datum vydání

Trine 5: A Clockwork Conspiracy odhalilo datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

K dispozici je rovněž nová ukázka.

Reklama

Společnost THQ Nordic v dubnu letošního roku oznámila pokračování série Trine s podtitulem A Clockwork Conspiracy, za jejímž vývojem stojí stejně jako v případě minulých dílů vývojáři z finského studia Frozenbyte. Po třech měsících od představení hry se k nám dostává přesné datum vydání, které bylo stanoveno na 31. srpna. V tento den vyjde Trine 5: A Clockwork Conspiracy na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Pátý díl se pokusí navázat na kladně přijatého předchůdce s podtitulem The Nightmare Prince, který vyšel v roce 2019. Žánrově se bude opět jednat o 2,5D fantasy plošinovku s logickými hádankami a podporou lokální i online kooperace pro až 4 hráče. Vývojáři dále lákají na vylepšený soubojový systém, epický příběh, dobrou přístupnost i znovuhratelnost a propracovanou vizuální stránku. Výše v náhledu se můžete podívat na novou ukázku.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy odhalilo datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama