Trooper, další hratelná třída Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic Novinka Trooper, další hratelná třída Star Wars: The Old Republic

Trooper, další hratelná třída Star Wars: The Old Republic

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

BioWare si pro nás přichystalo několik informací o republikovém vojákovi, další třídě chystaného MMO z dob Staré Republiky.

Reklama

Pokud nepočítáme Jedie, Trooper je snad nejklasičtější třídou jakou si můžeme představit. Jde o skvěle vycvičeného bojovníka stojícího většinou v prvních liniích. Jeho posláním bylo vždy chránit spravedlnost a zájmy Republiky. Pokud za něj budete chtít hrát, dostanete na výběr mezi dvěma rasami, konkrétně mezi člověkem nebo Zabrakem (příslušníkem této rasy je i Darth Maul známý z filmové episody 1), a jako vždy si také můžete zvolit jednu ze dvou specializací. První nese název Vanguard, soustředící se hlavně na defenzivní taktiku. Druhá specializace Commando je přesný opak, tedy zaměření na pokud možno smrtící útok.

Nesmí chybět ani nějaký ten společník, v Trooperově případě jde o demoličního experta jménem Tanno Vik, zapomenout se nemůže ani na vesmírnou loď. V roli republikového vojáka dostanete na starost vesmírnou loď s označením BT-7 Thunderclap vybavenou v první řadě silnými štíty a účinnými blasterovými kanóny. Mimochodem, její vzhled dost připomíná letoun Y-Wing používaný Rebelskou aliancí v původní filmové trilogii.

To by bylo o Trooperovi asi vše podstatné. Jako hratelná třída přesně splnil naše očekávání a my nějak začínáme uvažovat, jestli se nevykašleme na rytíře Jedi a nezkusíme radši republikového vojáka. To ale rozhodneme až při vydání hry, jež očekáváme někdy v průběhu roku 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama