Tropico 5 dorazí v létě
Tropico 5 Novinka Tropico 5 dorazí v létě

Tropico 5 dorazí v létě

Michal Burian

Michal Burian

9

PlayStation 4 verze později. Uvnitř nové screenshoty, obal a detaily.

Reklama

"El Presidente je hrdý, že vám může odhalit obal nadcházejícího očekávaného tyranského dobrodružství v budovatelské strategii Tropico 5. Díky krásnému portrétu dynastie a obrazu slavného ostrovního státu Tropico si loajální občané mohou prohlédnout umělecké dílo pro PC a Xbox 360 verze," informuje netradičně v duchu hry Kalypso Media.

Kromě obalu se Tropico 5 pochlubilo novými screenshoty, které ukazují "fascinující přírodní krásu ostrova Tropico, stejně jako neuvěřitelné moderní a závidihodné budovy".

"Vy, jako El Presidente, nejprve převezmete kontrolu nad nechvalně proslulým ostrovem Tropico během raných koloniálních časů. Potom se přes staletí světových změn vydáte na nové dobrodružství. V obou případech musíte čelit měnícím se potřebám svého lidu, stejně tak dávat pozor na nepřátelské vlády a frakce. Položte základy své vlastní dynastie," popisuje vydavatel hru.

Tropico 5 vyjde na začátku léta ve verzích pro PC, Xbox 360, Mac a Linux. PlayStation 4 verze bude následovat později v tomto roce. Těšit se můžete na pokročilé obchodní mechaniky, technologie, vědecko-výzkumné stromy, prozkoumávání ostrova nebo na kooperaci a multiplayer až pro čtyři hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama