Troufnete si na Endurance mód v Rise of the Tomb Raider?
Rise of the Tomb Raider Novinka Troufnete si na Endurance mód v Rise of the Tomb Raider?

Troufnete si na Endurance mód v Rise of the Tomb Raider?

Michal Burian

Michal Burian

41

S Larou Croft musíte přežít drsné podmínky přes den a vyvarovat se smrtelným útokům nepřátel v noci. <strong>Aktualizováno o gameplay záběry</strong>.

Reklama

Před několika hodinami na Xbox Store vyšel první zajímavý dodatečný balíček pro Rise of the Tomb Raider. Jmenuje se Endurance a přidává do hry stejnojmenný mód, v němž musíte přežít v nepříznivém prostředí bez zdrojů. Krom toho DLC obsahuje nové oblečení a zbraně.

Microsoft popisuje dodatečný balíček jako survival dobrodružství v neznámém prostředí. Lara se ocitla sama v nelítostné a rozsáhlé lokalitě, kde musí přežít nebezpečné podmínky. Ve dne shání potřebný materiál a vyrábí šípy a další věci, aby se v noci ubránila smrtelné hrozbě od nepřátel zastupující lidi i různé tvory. Musíte rozdělat oheň, abyste se ohřáli, najít jídlo, abyste si obnovili zdraví a hlavně nezapomenout na potřebné věci a crafting.

Soupeřit budete moci také se svými kamarády, kdo dokáže déle přežít.

Endurance Mode koupíte za 199 Kč, stahovat budete 829,26 MB. DLC je pochopitelně součástí Season Passu.

Na začátku roku 2016 na hráče potom čeká první příběhové rozšíření Baba Yaga: The Temple of the Witch. Lara Croft se podívá hluboko do sibiřské divočiny, kde v lesích beze stopy zmizela sovětská expedice. Lara se je rozhodne najít a vstoupit do zapovězeného lesa. Na hráče čekají hodiny nového dobrodružství s novými protivníky, hrobkou s hádankami (dům starověkého teroru) a hlavně úkol vyřešit staré tajemství a poprat se s mytickým zlem. DLC zahrne nové oblečení a nový luk.

Rise of the Tomb Raider zatím vyšlo pro Xbox One a Xbox 360. PC verze bude následovat už v lednu 2016, zatímco na PS4 verzi si počkáme do podzimu 2016.

Aktualizace: Gameplay záběry z Endurance módu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama