Trpaslíci v samostatném datadisku Trial by Fire k Heroes 7
Novinka Trpaslíci v samostatném datadisku Trial by Fire k Heroes 7

Trpaslíci v samostatném datadisku Trial by Fire k Heroes 7

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

2

Samostatně hratelný datadisk vyjde již 2. června a nabídne dvě kampaně sledující příběh trpaslíků.

Reklama

Od vydání sedmého Might & Magic Heroes uběhl již nějaký pátek a za tu dobu jsme se dočkali jen několika opravných patchů a dodatečné kampaně „Zapomenuté příběhy prastarých“ převzaté z Heroes 4. Až nyní se hra dočká prvního velkého rozšíření.

První datadisk pro Heroes 7 nese podtitul Trial by Fire a pracuje na něm původní vývojářský tým v Limbic Entertaiment. Vývojáři již kdysi uvedli, že v dodatečném obsahu se mohou objevit národy, které se kdysi při hlasování do původní hry nedostaly. Na řadu se tedy dostali houževnatí trpaslíci, které při hlasování porazili elfové ze Sylvanu. Po trpaslících by tedy logicky měli následovat démoni, pokud se dočkáme dalšího rozšíření hry.

Datum vydání bylo stanoveno na 2. června. Hra je již v obchodě na Steamu, ale prozatím bez uvedení ceny. Dobrou zprávou také je, že datadisk je samostatně hratelná a nevyžaduje tedy základní hru.

Trial by Fire představí hráčům dvě zcela nové kampaně, kde budeme sledovat příběhy Vilmy Bjornsdottir, trpasličí diplomatky, snažící se zabránit konfliktu mezi Svatou gryfí říší a trpasličím královstvím Grimheim. Společně s tím expanze rozšíří seznam skirmish map o šest nových dobrodružství a dva scénáře od Terry B. Raye, který psal příběhy pro Heroes 4.

Trpaslíci žijí na severu Ashanu, v království Grimheim, kde obývají nehostinné polární pláně a podzemní kamenné síně. Často se dostávají do konfliktu s temnými elfy, které nemají vůbec v oblibě. Uctívají boha Arkatha, draka ohně, a vládnou bravurně runovou magií. Jejich řady se skládají z trpasličích štítonošů, runových mágů či bytostí ovládající oheň.

Složení armády trpaslíků – jednotky v závorkách jsou vylepšené verze

Kmenové jednotky: Defender (Shieldguard), Bear (Blackbeard) a Kobold Scout (Kobold Pathfinder) Elitní jednotky: Dis (Valkyrie), Rune Priest (Rune Patriarch) a Lava Elemental (Magma Elemental) Šampióni: Fire Giant (Einherjar) nebo Red Dragon (Ardent Dragon)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama