Truck Driver zalepí díru po kamionech na konzolích
Truck Driver Novinka Truck Driver zalepí díru po kamionech na konzolích

Truck Driver zalepí díru po kamionech na konzolích

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jen ta kvalita schází.

Reklama

České studio SCS Software u her Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator s příchodem na konzole otálí. Zalepit díru po kamionech na PlayStationu 4 a Xboxu One se rozhodla společnost Soedesco se studiem Triangle (dříve tvořili hry pro 3DS - Stratego: Next Edition, Pluk van de Petteflet nebo 10 voor Taal), které chystá Truck Driver s českými titulky. Náklady po herním světě, který má denní a noční cyklus, budou moci vozit i hráči na počítačích.

V Truck Driver se stanete řidiček náklaďáků, což znamená vozit širokou škálu nákladů po rozsáhlém otevřeném herním světě, který se má měnit společně s vámi. Z popisku v tiskové zprávě není úplně jasné, zda budete nejprve zaměstnancem v nějaké firmě. Píše se o tom, že začnete jako dodavatel a postupně se propracujete skrze zakázky. Zároveň vyděláte peníze, uděláte si jméno v místní komunitě a koupíte vlastní vozy. Svůj stroj budete moci upravovat za pomoci tuny součástek a předělat si ho k obrazu svému, včetně barvy, vylepšení motoru, kabiny nebo pneumatik.

Zatím se Truck Driver od konkurence z Prahy moc neliší. To hlavním jsem si ale nechal na závěr této novinky. V tiskové zprávě mě zaujaly věty o vybudování pevnějších vztahů s místní komunitou a spolupráce s různými lidmi v oboru. V tomhle ohledu se mluví o jednotlivých průmyslových odvětvích, respektive o procesech výroby, kdy například pro výrobu nábytku potřebuje truhlář dřevo, které musí být opracováno na pile. Tady možná bude Truck Driver propracovanější, ale jinak na ETS2 a ATS ztrácí, zejména co se týče grafického zpracování a fyziky.

Je škoda, že Truck Driver nemá solidní rozpočet na vývoj. Jinak by hra vypadala určitě jinak. Takhle se z dostupných materiálů tváří jako chudý příbuzný k Euro Truck Simulatoru 2, který se s minimem bude snažit prosadit. Možná se mu to povede, možná některé hráče potěší, že si konečně zahrají simulátor kamionu na konzolích, kde krom jiného má Truck Driver využít výkon PS4 Pro a Xboxu One X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama