Turecká Süper Liga v PES 2019
Novinka Turecká Süper Liga v PES 2019

Turecká Süper Liga v PES 2019

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Beşiktaş JK, Galatasaray SK, Fenerbahçe SK a další.

Reklama

Série Pro Evolution Soccer na úkor konkurenční FIFĚ od EA Sports ztratila od letošního ročníku práva na Ligu mistrů a Evropskou ligu, japonská společnost Konami chce ztrátu těchto dvou nejvýznamnějších fotbalových turnajů vynahradit novými ligami. Celkem má jít o 7 nových lig, mezi nimiž je exkluzivně ruská nejvyšší liga, kterou žádná jiná hra nebude mít, a dnes představená turecká Süper Liga.

V PES 2019 si budete moci zahrát za licencované kluby jako je loňský vítěz Beşiktaş JK, Galatasaray SK, Fenerbahçe SK, Bursaspor nebo Trabzonspor. Všechny tyhle týmy jsou známé, a hlavně mají hodně vášnivé fanoušky. Navíc nebudou chybět ani jejich stadiony. Bude na nich stejná atmosféra jako při sledování v televizi?

Jaké další ligy budou plnohodnotně a oficiálně v PES 2019? Z těch nových ještě skotská, portugalská, dánská, belgická, švýcarská a argentinská.

PES 2019 vyjde 29. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Demo dorazí již 8. srpna na stejné platformy a zahrne týmy Liverpool, Inter, AC Milan, AS Monaco, Sao Paolo, Flamengo, Palmeiras, Colo Colo, reprezentaci Argentiny, reprezentaci Francie, FC Barcelona a Schalke 04.

PES 2019 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama