Tvář hlavního hrdiny Assassin's Creed: Unity
Novinka Tvář hlavního hrdiny Assassin's Creed: Unity

Tvář hlavního hrdiny Assassin's Creed: Unity

Michal Burian

Michal Burian

83

Plakát s pre-order bonusem odhalil tvář hlavního hrdiny nadcházejícího akčního dobrodružství a první DLC.

Reklama

Fanoušci Assassin's Creed jistě dumali nad tím, jakou tvář bude mít hlavní hrdina nového akčního dobrodružství Unity, které nás zavede do Velké francouzské revoluce. Pokud se mezi ně řadíte i vy, tak už nemusíte přemýšlet. Plakát s předobjednávkovými bonusy obchodu GameSpot odhalil nejen první DLC, ale rovněž ústředního protagonistu.

Co se týče samotného dodatečného balíčku, tak půjde o Chemical Revolution, respektive o chemickou revoluci. Vedle hlavního hrdiny stojí chlapík a v ruce drží kádinku. Podle mnohých jde o francouzského šlechtice a chemika se jménem Antoine Lavoisier. Právě ten žil během Velké francouzské revoluce a je považován za otce chemie. Lavoisier se narodil 26. srpna 1743 a zemřel 8. května 1794, revoluce trvala deset let - od roku 1789 do 1799, právě on byl jednou z obětí, byl zatčen a následně popraven. Mezi některé z jeho úspěchů patří zformulování zákonu o zachování hmoty. Tím definitivně vyvrátil teorii flogistonu. Roku 1787 vydal spis o chemickém názvosloví a v roce 1789 publikoval Pojednání o základech chemie.

Krom jiného zjistil, že kyslík je nedílnou součástí procesu spalování - užitečné pro asasína ohledně bomb.

To bychom měli lekci historie, E3 startuje příští týden. Není pochyb o tom, že velkou část tiskové konference Ubisoftu si zabere právě Assassin's Creed: Unity. Tak nezapomeňte, 9. června to vypukne. Tiskovka Ubisoftu je naplánovaná o půlnoci z 9. na 10. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama