Tvůrce Dark Souls odkoupila společnost Kadokawa
Dark Souls 2 Novinka Tvůrce Dark Souls odkoupila společnost Kadokawa

Tvůrce Dark Souls odkoupila společnost Kadokawa

Michal Burian

Michal Burian

2

Japonská společnost bude od 21. května vlastnit 80 procent studia From Software. Bude to mít vliv na Dark Souls?

Reklama

Tokijské studio From Software, které pro Namco Bandai vytváří hardcore RPG sérii Dark Souls, odkoupila japonská společnost Kadokawa. Firma bude od 21. května letošního roku vlastnit rovných 80 procent tvůrčího celku za dosud nezveřejněnou částku.

Naotoshi Zin, boss From Software, věří, že obě společnosti budou z obchodu mít prospěch. Studiu by to mělo umožnit vytvářet ještě lepší hry. Kadokawa mají v plánu ve spolupráci s From Software vývoj zbrusu nové značky.

Jak to bude ovšem s Dark Souls zatím nevíme, objevují se názory, že by to na eventuální pokračování hardcore RPG nemělo mít vliv.

From Software se o pozornost přihlásili v roce 2009 s Demon's Souls. Ve skutečnosti bylo studio založeno již v roce 1986 a pracovalo na Armored Core a Tenchu.

Kadokawa je vydavatelská společnost zabývající se hrami, filmy, knihami a dalším zbožím. V Japonsku publikovala některé hry od Suda51, včetně Lollipop Chainsaw.

Naši recenzi z konzolového vydání Dark Souls 2 si můžete přečíst zde.

Napsali jsme o Dark Souls II: ,,Unikátní zážitek ve spojení s takřka dokonale nastavenými pravidly. Dark Souls II je slunce na zamračeném RPG nebi."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama