Tvůrce seriálu Černobyl natočí Last of Us pro HBO
Filmy/Seriály The Last of Us Novinka Tvůrce seriálu Černobyl natočí Last of Us pro HBO

Tvůrce seriálu Černobyl natočí Last of Us pro HBO

Martin Zavřel

Martin Zavřel

19

Dovedete si představit lepší kombinaci jmen?

Reklama

Studio Naughty Dog právě oznámilo, že jejich herní série The Last Of Us se dočká zpracování pro HBO, které dostane na svědomí tvůrce veleúspěšného seriálu Černobyl Craig Mazin, ale spolupracovat na něm bude také tvůrce herní série, Neil Druckmann.

Nový seriál má převyprávět události první hry, ale tvůrci zatím nevylučují, že by jej časem mohli obohatit o obsah druhé hry, jejíž vydání je plánováno na 29. května 2020.

Craig Mazin je podle vlastních výroků vášnivý hráč, který hru dobře zná a projekt je jeho splněným snem... to samé víceméně říká Neil Druckmann o Mazinovi, jakožto jeho obdivovaném filmaři. Ve světlo tohoto odhalení působí naprosto dokonale konverzace na Twitteru ze září loňského roku, kde se Mazin přiznal k tomu, jak moc má hru rád - fanoušci mu řekli ať ji tedy natočí... a on to opravdu udělal.

Tvůrce seriálu Černobyl natočí Last of Us pro HBO

Bylo jasné, že v novém konkurenčním boji streamovacích služeb se budou všichni prát o známá IP a dojde i na hry... ale tohle je myslím první skutečně vysoko mířící věc, která by mohla být opravdu na úrovni.

Teď už zbývá jen přemluvit Hugha Jackmana.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama