Tvůrci BioShocku připravují netradiční FPS
BioShock Novinka Tvůrci BioShocku připravují netradiční FPS

Tvůrci BioShocku připravují netradiční FPS

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8

Black Glove bude surrealistická hra, která má nabídnout naprosto jedinečný zážitek.

Reklama

Bývalí zaměstnanci Irrational Games, tvůrci BioShocku a BioShocku Infinite, nezahálejí. Konkrétně Joe Fielder, scénárista BioShock Infinite, spolu s partičkou dalších veteránů založil malý tým Day for Night Games. Jejich prvním titulem se stane The Black Glove, velice svérázná FPS, odehrávající se v prostředí jakéhosi divadla, kde budete pomáhat umělcům s jejich prací pomocí upravování minulosti. Hlavní zajímavostí hry je to, že nikdy nevíte, jestli to, co se na obrazovce děje, je skutečné, přelud, nebo rovnou obraz jiné dimenze. Detaily o hratelnosti a cestování časem však zatím nejsou známy.

Zní to možná bizarně, ale rozhodně originálně. Stejného ražení jsou i prapodivné teaser artworky, vytvořené Robbem Watersem (designér Shodana ze System Shocku nebo třeba Songbirda z BioShock Infinite).

Asi nepřekvapí to, že se hra snaží prosadit na Kickstarteru. Kampaň startuje v červenci. Citujeme autory: ,,Pokud vše půjde podle plánu a dosáhneme toho, co chceme, hratelnost bude jiná než cokoliv kdykoliv předtím”. Pokud tedy opravdu vše ,,půjde podle plánu”, dočkáme se nejdříve v červenci naprosto nového zážitku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama