Tvůrci Call of Duty: Infinite Warfare hledají posily pro next-gen projekt
Call of Duty Novinka Tvůrci Call of Duty: Infinite Warfare hledají posily pro next-gen projekt

Tvůrci Call of Duty: Infinite Warfare hledají posily pro next-gen projekt

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Připravují nové Call of Duty pro dosud nepředstavené konzole?

Reklama

V polovině června jsme na E3 viděli pravděpodobně první hry, které jsou určeny pro novou generaci konzolí - Starfield, The Elder Scrolls 6 a Halo: Infinite. Od dnešního dne si můžeme na seznam připsat čtvrtou. Dalším titulem se stává projekt od studia Infinity Ward, který je „nový, vzrušující, neoznámený“ a je určen pro „několik budoucích platforem“. Přesně to stojí v inzerátu hledajícím nové vývojáře.

S největší pravděpodobností půjde o Call of Duty. Jednou z volných pozic je člověk, jenž bude zodpovědný za příběhové skripty. U něj je zmiňované filmové zpracování. Singleplayerové kampaně série Call of Duty jsou známe svým hollywoodským stylem, což naznačuje, že se v dalším Call of Duty vrátí kampaň pro jednoho hráče. Ta s velkým překvapením nebude v letošním Black Ops 4 od studia Treyarch.

Otázkou je, kdy tohle next-gen Call of Duty (pokud je to skutečně CoD) vyjde. Activision před časem zavedl tříletý cyklus, kdy se tři studia po roce střídají. Loni jsme si zahráli Call of Duty: WWII od Sledgehammer Games, letos nás čeká Black Ops 4 od Treyarchu, takže na podzim 2019 by měli být na řadě právě lidé z Infinity Ward. To se nám zdá příliš brzy na novou generaci konzolí. Ty spatří světlo světa nejdříve v roce 2020, spíše ale ještě o něco později.

Microsoft a Sony nás ale mohou překvapit. Microsoft už letos na E3 mluvil o nové konzoli. Novému Xboxu přezdívá Scarlet a je určen pro hráče, zaměří se na rozlišení a framerate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama