Tvůrci Call of Duty: WWII přibližují další významné postavy v kampani
Call of Duty: WWII Novinka Tvůrci Call of Duty: WWII přibližují další významné postavy v kampani

Tvůrci Call of Duty: WWII přibližují další významné postavy v kampani

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

V singleplayeru se setkáme nejen s americkými vojáky, ale i s britským operativcem Arthurem Crowleym nebo s vůdkyní francouzského odboje.

Reklama

V průběhu včerejška jsme se dočkali čtveřice videí, která měla za cíl detailněji představit hratelného hrdinu singleplayerové kampaně Call of Duty: WWII a jeho kolegy z řad americké armády. Jak už ale víme nějakou dobu, v kampani budou hrát důležitou roli i další postavy, které do americké armády nepatří. A právě na ně se tvůrci zaměřili dnes, a to prostřednictvím dalších dvou videí.

Hvězdou prvního z nich je major Arthur Crowley, britský operativec se specializací na sabotáže a oklamání nepřátel. Druhé video ukazuje mladou vůdkyni francouzského odboje, která vystupuje pod jménem Rousseau. Jak se zdá, díky těmto dvěma postavám zažijeme trochu jiný způsob vedení války, zaměřený spíše na špionáž, sabotáže a diverzní akce, a to ve Francii, konkrétně na území okupovaném německou armádou.

Nedávno bylo také oznámeno, že se v Call of Duty: WWII objeví Le'Veon Bell a Alejandro Villanueva z NFL týmu Pittsburgh Steelers. Zatím však není úplně jasné, v jaké části hry se objeví, tedy jestli budou v kampani nebo v multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama