Tvůrci Conan Exiles přibližují nový region
Conan Exiles Novinka Tvůrci Conan Exiles přibližují nový region

Tvůrci Conan Exiles přibližují nový region

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Z pouště se můžete vydat na zamrzlý sever. K dispozici je také ukázka změn v soubojích nebo informace o systému tělesné teploty.

Reklama

Poslední dobou tu máme čím dál častější případy streamů, jejichž prostřednictvím vývojáři přibližují novinky spojené s jejich hrami. Tímto způsobem ukázali své i tvůrci Conan Exiles. Ti se rozhodli představit nový region, kterým je zamrzlý sever.

Ve streamu, jehož záznam najdete níže, byla však ukázána jen část regionu, která sousedí s pouští, což znamená, že zas tak zmrzlá není. Dá se však očekávat, že čím víc na sever a dál od pouštních oblastí půjdete, tím drsnější a chladnější bude nové prostředí. Mezi regiony přitom lze přecházet naprosto plynule.

Autoři ukázali také změny a novinky v soubojovém systému a přiblížili systém tělesné teploty. Jestli chcete přežít a mít svou postavu v dobré kondici, musíte teplotu hlídat. Když je moc vysoká, je třeba častěji pít vodu, a když nemáte dostatečně teplé oblečení a jste v oblasti, kde je dost chladno, musíte naopak pít víc alkoholu, abyste se zahřáli.

Nový obsah dorazí do Conan Exiles na PC a Xboxu One 16. srpna. V přípravě je také verze pro PS4, ale ta vyjde až ve chvíli, kdy bude hra hotová. Oproti tomu na PC a Xboxu One si mohou tvůrci dovolit vydávat nehotovou verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama