Tvůrci Cyberpunku 2077 experimentovali s VR
Cyberpunk 2077 Novinka Tvůrci Cyberpunku 2077 experimentovali s VR

Tvůrci Cyberpunku 2077 experimentovali s VR

David Bernard

David Bernard

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Řeč padla i na případná rozšíření.

Reklama

Společnost CD Projekt Red, stojící za velmi očekávaným RPG Cyberpunk 2077, uvažovala o využití systému virtuální reality v nadcházejícím cyberpunkovém dobrodružství. Nakonec ale tuto možnost smetli ze stolu. V nedávném rozhovoru pro server onMSFT, řekl producent hry John Mamais, že ačkoliv by nějakým, blíže nespecifikovaným způsobem rád začlenil VR do hry, není to aktuálně možné. Dále také podotkl, že systémy virtuální reality jsou stále velmi experimentální záležitostí, a z toho důvodu se pro takto rozsáhlý titul nehodí. "Zkoušeli jsme to. O VR jsme přemýšleli, ale nakonec jsme se rozhodli ji nevyužít." Dodal.

Tvůrci Cyberpunku 2077 experimentovali s VR

Ohledně toho, co nás čeká po vydání samotné hry, nabídl John Mamais pouze střípky informací, a to z důvodu dodržení pravidel, určovaných marketingovým oddělením. Na otázku, zda Cyberpunk 2077 dostane podobný systém rozšíření, jako tomu bylo u třetího Zaklínače, odpověděl:

"Tento systém rozšíření pro nás u Zaklínače fungoval dobře, u Cyberpunku 2077 se pravděpodobně bude jednat o něco podobného. Přál bych si, abych o tom mohl říci více, protože se jedná o velmi zajímavé téma. Bohužel to ale není možné."

Mnohé z vás může také zajímat, jestli se Cyberpunk 2077 objeví mimo známené platformy také na Nintendu Switch. Z důvodu hardwaru Switche se to zatím jeví jako nepravděpodobné. Mamais ale podotkl, že stejně nepravděpodobný byl i vznik Switch portu třetího Zaklínače.

"Netuším, zda by Cyberpunk 2077 fungoval na Nintendu Switch. Mohl by být příliš náročný na jeho hardware. To stejné jsme si nicméně mysleli o Witcher 3: Wild Hunt a nakonec se nám to nějakým způsobem podařilo."

Cyberpunk 2077 vychází 17. září 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro nadcházející konzole je stále nepotvrzená. Hru můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama