Tvůrci Darksiders odhalují Remnant: From the Ashes
Remnant: From the Ashes Novinka Tvůrci Darksiders odhalují Remnant: From the Ashes

Tvůrci Darksiders odhalují Remnant: From the Ashes

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nová akční survival střílečka z pohledu třetí osoby, kde hráči bojují proti bytostem z jiné dimenze, připomínají stromy.

Reklama

Studio Gunfire Games připravuje nejen sekačku Darksiders 3 pro THQ Nordic, ale také Remnant: From the Ashes. Nová akční survival střílečka z pohledu třetí osoby byla dnes odhalena americkým magazínem IGN a pochlubí se kooperací pro čtyři hráče v dynamicky generovaných světech.

Remnant: From the Ashes se odehrává v post-apokalyptickém světě na Zemi, kterou napadly nepřátelské bytosti z jiné dimenze. Tyto bytosti se nazývají The Root (v překladu kořen), čemuž odpovídá i jejich vzhled. Připomínají stromy. Na hráče čeká cestování do jiných dimenzí, kde budou v dynamicky generovaných úrovních bojovat, vyrábět zbraně a vybavení, získávat materiál a přeživší pro svou domovskou základnu a přizpůsobovat si svou postavu, která má odpovídat jejich osobním herním stylům. Ze začátku budete vybírat z několika archetypů hrdinů.

Pokud vás hra Remnant: From the Ashes zaujala, vyjde v roce 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One od společnosti Perfect World Entertainment. Návštěvníci Gamescomu v Kolíně nad Rýnem nebo na PAX West v Seattlu si budou moci mezi prvními tenhle survival vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama