Tvůrci Evolve odpovídají na dotazy ohledně DLC a moddingu
Evolve Novinka Tvůrci Evolve odpovídají na dotazy ohledně DLC a moddingu

Tvůrci Evolve odpovídají na dotazy ohledně DLC a moddingu

Jan Kalný

Jan Kalný

6

Fanoušci jsou nadšeni a ptají se na nejrůznější věci, které je utvrdí v tom, že si mají Evolve koupit. A my ostatní máme pěkně černé na bílém jak to vlastně je.

Reklama

Turtle Rock Studios si na Redditu uspořádalo Ask Me Anything, ve kterém se mohli fanoušci ptát a tvůrci jim postupně odpovídali. Dotazů bylo hodně a dozvěděli jsme se něco o DLC politice Evolve i například něco o podpoře moddingu.

Uživatel parkurtommo se zeptal právě na obávané DLC a na to odpověděl spoluzakladatel studia Phill Robb.

„Aktuálně plánujeme mapy, monstra a nějaké komunitní možnosti. Snažili jsme se přijít s plánem, se kterým bychom se jako hráči cítili dobře. I přes to, že bychom velice rádi dali všechny DLC zdarma, musíme vydělávat, protože to bude stát hodně peněz.”

„Nové mapy a komunitní fičury budou zdarma. Postavy a monstra budou placená, ale stále budete moci hrát s lidmi, kteří si je koupili i když vy ne. Naše hlavní idea spočívá v tom, že nechceme rozdělovat komunitu. Chtěli jsme to udělat tak, že i když si DLC nekoupíte, pořád budete mít vylepšený zážitek jejich přítomností.”

Uživatel laidtokickback se naopak zeptal na to, jaké nápady museli vývojáři zahodit a vynechat.

„Člověče, museli jsme toho osekat vážně hodně, ale základ hry se nikdy nezměnil,” začal odpovídat spisovatel, designér a producent Matt Colville.

„Například jsme měli daleko ambicióznější plány pro přírodu. Ta totiž byla skoro jako třetí tým a nebylo obvyklé, že by jeden tým vyhrál tím, že zničil ten druhý, protože je vždycky dostala právě ta příroda. Ale docela rychle jsme to dali pryč. Bylo vážně nezáživné běžet přes planetu, hledat monstrum a z ničeho nic se objevilo "HEROES WIN". Jako jo, vyhráli byste, ale moc zábavný by to nebylo. Jenom byste seděli a divili se, co se vlastně stalo. Bylo to hrozný zklamání. Takže jsme zkrátka přírodu udělali trochu pasivnější.”

„Měli jsme tunu lovců a monster, ale museli jsme je odložit. Bylo to více nápadů, než na co jsme měli čas a peníze,” dodal Phill Robb.

Uživatel ikeepitbrutal se zeptal, jak to vývojáři vidí s podporou módů a moddingu.

„Osobně doufám, že budeme moci tyto věci poskytnout, ale nevlastníme engine, který Evolve používá, takže tu máme určité překážky, které musíme překonat, abychom to mohli udělat. Nic neslibuji, ale pokud to udělat můžeme, uděláme to,” odpověděl Phill Robb.

Zatím se zdá, že se Evolve daří. Komunita je nadšená, Big Alpha měla úspěch a hra je zábavná. Co by se mohlo pokazit?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama