Tvůrci Falloutu 76 přibližují možnost hráčů prodávat předměty
Fallout 76 Novinka Tvůrci Falloutu 76 přibližují možnost hráčů prodávat předměty

Tvůrci Falloutu 76 přibližují možnost hráčů prodávat předměty

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Došlo také na nastínění systému výměny legendárních předmětů.

Reklama

Vývojáři ze studia Bethesda Game Studios už mnohokrát lákali na brzký příchod možnosti hráčů prodávat ve Falloutu 76 nalezené předměty dalším přeživším na serveru. Tato novinka je nyní za rohem, přičemž bude součástí patche naplánovaného na 7. května, takže jsme se dočkali konkrétnějších detailů o tom, co nás v tomto směru čeká.

Z dřívějška víme, že hráči budou moci prodávat své předměty prostřednictvím automatů, které si mohou postavit ve svém C.A.M.P.u. Stačí postavit automat, zajistit mu přísun elektřiny, otevřít vaše úložiště, zvolit předměty, jež chcete nabízet, stanovit cenu v zátkách a už se z vás může stát obchodník. Jakmile si někdo od vás něco koupí, uvidíte upozornění a dostanete stanovený obnos mínus 10 % pro udržení zdravé herní ekonomiky. A až automat zprovozníte, každý hráč na serveru uvidí váš C.A.M.P. na mapě, tedy za předpokladu, že nejste hledaní. Po najetí na ikonu sídla vždy uvidíte přezdívku a ikonu hráče a také množství a typ předmětů, které nabízí.

Delší dobu víme také o blížícím se příchodu obchodnice s legendárními předměty, která se ve Falloutu 76 objeví 23. května. Obchodnice z řad Mole Minerů však nepřijímá zátky, ale nový typ měny nazvaný Legendary Scrip. Od 7. května tak na železničních stanicích ve hře najdete další automaty, v nichž můžete rozložit nechtěné legendární předměty právě na určitý obnos Legendary Scripů. Ty lze následně u obchodnice vyměnit za novou legendární výbavu. Obecně platí, že čím vyšší hodnocení má rozkládaný předmět, tím více měny z automatů nazvaných Legendary Exchange Machines získáte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama