Tvůrci hororu Alan Wake hledají nové vývojáře
Alan Wake Novinka Tvůrci hororu Alan Wake hledají nové vývojáře

Tvůrci hororu Alan Wake hledají nové vývojáře

Michal Burian

Michal Burian

5

Finské studio Remedy Games začalo hledat nové schopné vývojáře, kteří budou pracovat na novém AAA konzolovém projektu.

Reklama

Prostřednictvím inzerátu na oficiálních stránkách začalo finské studio Remedy Games hledat pět nových zaměstnanců, kteří se budou podílet na vývoji nového konzolového AAA projektu. Jeden z nich dokonce zmiňuje horor Alan Wake.

"Budete pracovat na novém projektu Remedy Games, který poběží na renderovacím enginu, jenž byl v minulosti použit u hry Alan Wake," zní výběrové řízení na místo programátora 3D grafiky.

"Mezi cílové platformy patří iOS, Android, PC a konzole," dodává inzerát. Přičemž mezi plusy se počítají zkušenosti s programováním na PS3, Xbox 360 a Nintendo Wii, stejně jako s online multiplayerem a Unreal Enginem.

Je tedy dost pravděpodobné, že Remedy Games pracuje v současné době na dvou titulech. Jeden z nich bude iOS / Android / Sociální titul a druhý – konzolový AAA projekt - by mohl být teoreticky pokračování Alan Wake na PS3 a Xbox 360.

Původní titul vydala společnost Microsoft, která prozatím druhý díl neoznámila. V červnu jsme se dokonce dozvěděli, že vydavatel pokračování Alan Wake neodsouhlasil, což pomohlo spekulacím. Ty tvrdí, že Remedy spolupracuje s jinou společností, která se nebrání tomu, že bude Alan Wake 2 multiplatformní.

Přitom jsme již v květnu byli ujištěni, že Remedy pracuje na dalším Alan Wake, nikdo však nechtěl říci, zda půjde o skutečné pokračování, dodatečný obsah nebo o nějakou hříčku na Xbox Live Aracade - spekulovalo se o Alan Wake: Night Springs.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama