Tvůrci hry Genshin Impact pracují na novém titulu
Novinka Tvůrci hry Genshin Impact pracují na novém titulu

Tvůrci hry Genshin Impact pracují na novém titulu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Vyvíjet jej ale bude miHoYo ve studiu v Montrealu.

Reklama

Úspěch hry Genshin Impact je nepopíratelný. Můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co s tím naděláte. Samozřejmě se časem dalo počítat s odlivem hráčů, ale studio miHoYo v těchto dnech oznámilo otevření nového studia v Montrealu v Kanadě (LinkedIn) s tím, že se zde bude pracovat na nové hře.

Na svých oficiálních stránkách pak již otevřela nabídky práce a pokud se zapojíte do týmu, budou spíše než na stávajících hrách jako je Genshin Impact, Honkai Impact a Tears of Themis, pracovat na úplně novém titulu.

V dalších oznámeních už můžeme najít několik dalších podrobností. Podle Montreal International chce společnost najmout do roku 2023 více než 100 lidí. A i když ještě nebylo prozrazeno přesné místo studia, má být někde v centru Montrealu.

Příspěvek i oznámení na LinkedIn odkazují na nový titul studia miHoYo a podle popisu jde o "úplně novou akční AAA adventuru s otevřeným světem hratelností založenou na střílení v živém, dýchajícím paranormálním světě“.

Pokud jde o nabídky práce studia miHoYo v Kanadě, které se možná týkají nové hry, hledají se lidé kteří budou mít na starost návrhy 3D prostředí, audio programátory, build tool programátory, návrháře úrovní a umělce pro návrhy konceptů nebo technické designéry

Společnost miHoYo v tuto chvíli provozuje tři aktivní hry. Jednou z nich je Honkai Impact 3rd pro počítače a mobilní zařízení, další je Genshin Impact, který je aktuálně k dispozici na PS4, PS5, PC a mobilních zařízeních (plánuje se i Switch verze) a nakonec je tu Tears of Themis na mobilních zařízeních.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama