Tvůrci IL 2 představují Birds of Steel
Novinka Tvůrci IL 2 představují Birds of Steel

Tvůrci IL 2 představují Birds of Steel

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Konami chystá další letecký simulátor z prostředí druhé světové, který má navázat na úspěch předchůdce Birds of Prey + trailer a galerie

Reklama

Titul připravuje studio Gaijin Entertainment pro PS3 a Xbox360 a chce následovníka opatřit pořádnou prezentační silou. Birds of Steel se více zaměří na FPS klientelu, kde si to s nepřítelem rozdáte hezky zblízka, na dosah křídel. Letadla mají být věrně zrekonstruována z historických plánků a nebudou chybět klasiky v podobě Spitfire či Messerschmidt.

My si zahrajeme buď za Američany, Němce nebo Japonce a za všechny strany se ponoříme do inovované kampaně napříč druhou světovou. Multiplayer tentokrát hraje důležitou roli. Titul nabídne obří multiplayerové bitvy, kooperativní mise, masivní týmové dogfighty, společné nálety, turnaje a mnohé další. Budeme si moci nahrát naše snažení a ukázat jej světu. Není nic lepšího, než sejmout kamaráda a pak se tím chlubit na YouTube.

Gaijin Entertainment má bohaté zkušenosti na poli leteckých simulátorů a z jejich dílen vzešly takové skvosty, jako jsou IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, World of Planes či Wings of Prey. Birds of Steel k nám dorazí na začátku roku 2012 pro PS3 a Xbox360 a my se rozhodně těšíme.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama