Tvůrci Just Cause 4 hovoří o enginu Apex
Just Cause 4 Novinka Tvůrci Just Cause 4 hovoří o enginu Apex

Tvůrci Just Cause 4 hovoří o enginu Apex

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Engine zvládá simulace počasí, působivé grafické možnosti i řádné destrukce a fyziku.

Reklama

Jedním z největších lákadel Just Cause 4 má být využití herního enginu Apex. Na něj se nyní zaměřuje čerstvé video ze zákulisí vývoje, v němž zaměstnanci studia Avalanche hovoří o tom, co lze od Apex enginu očekávat. Ačkoliv je video poměrně zmatečně sestříhané a skutečně nových informací či záběrů v něm moc není, přeci jen může zlepšit jisté povědomí o tom, čím je hra po technologické stránce vybavena.

Engine nabízí vývojářům vše, co jen mohou potřebovat. Jde zejména o dosud nejinteraktivnější simulaci extrémního počasí, které má hrát ve čtvrtém Just Cause zásadní roli. Apex však dokáže poskytnout, zařídit a zpracovat i dechberoucí grafiku, obří prostředí, pořádné možnosti destrukce, rozšířenou fyziku nebo šílené herní možnosti.

Tvůrci tvrdí, že bez Apex enginu, jenž byl pro potřeby hry značně přepracován, by Just Cause 4 nemohlo vzniknout. Hra je tudíž větší, detailnější a hezčí než předešlé díly a Apex celkově zaměstnancům Avalanche Studios umožňuje vytvořit věci, které by v minulosti nebyly možné. O tom, jak zásadní roli v novém destruktivním tažení Rica Rodrigueze engine hraje, se ale naplno dozvíme 4. prosince, kdy Just Cause 4 vychází na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama