Tvůrci Just Cause odhalují Renegade Ops
Renegade Ops Novinka Tvůrci Just Cause odhalují Renegade Ops

Tvůrci Just Cause odhalují Renegade Ops

Michal Maliarov

Michal Maliarov

5

Sega společně s Avalanche Studios oznámila jejich zbrusu novou hru, o níž jsme poslední dobou trousili zmíňky. Jedná se o hektickou vojenskou kooperativní střílečku.

Reklama

Titul Renegade Ops bude k dispozici přes digitální distribuci a postaví nás do bot elitního mobilního komanda, které je posláno za nepřátelskou linii, aby zastavilo Inferna, šílence a velitele teroristické organizace, která hodlá ovládnout svět. Hráči budou vtaženi do víru bitev skrze množství rozličných lokací, kde s využitím vozidel a futuristických zbraní povedou tým za vítězstvím.

Kromě singleplayerové kampaně bude titul spoléhat hlavně na offline kooperativní mód dvou hráčů přes rozdělenou obrazovku, nebo online kooperaci až čtyř hráčů.

„Renegade Ops je prvním krokem Avalanche Studios k trhu digitální distribuce, rozhodně ale ne posledním. Díky naší unikátní technologii můžeme vývojářům popustit úzdu fantazie a kreativity,“ komentoval situaci Christofer Sundberg, zakladatel studia Avalanche.

„Několik vývojářů chtělo vyzkoušet menší digitální projekt, takže jsme dali dohromady tým, vytvořili novou IP a Sega nám dala možnost s tím pokračovat. Nová IP je hlavně o řízení, létání a vyhazování věcí do vzduchu s přáteli. Je to náš vysněný projekt,“ dodal producent Andreas Thorsén.

Vypadá to tedy, že Just Cause dostane malého bratříčka. Ostatně, Thorsén poznamenal, že v žádném případě nehodlají zanevřít na sérii Just Cause a A-čkové tituly. Na rok 2013 chystají dokonce dva velké projekty, takže se zajisté máme na co těšit. Renegade Ops budou ke stažení již letos na PC, PSN a XBL.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama