Tvůrci Kingdom Come: Deliverance už pracují na DLC s ženskou postavou
KC: Deliverance Novinka Tvůrci Kingdom Come: Deliverance už pracují na DLC s ženskou postavou

Tvůrci Kingdom Come: Deliverance už pracují na DLC s ženskou postavou

Martin Cvrček

Martin Cvrček

100

Vývojáři také konečně začnou řešit modovací nástroje PC verze, v jejich případě ale zatím není nic jisté.

Reklama

Kingdom Come: Deliverance je momentálně všude plno a ještě nějakou dobu se situace nejspíš moc nezmění. Díky takovému zájmu máme ale často k dispozici nové informace o tom, co projekt čeká dál. V tuto chvíli je dost možná nejvýznamnější rozhovor pořadu SkillZone TV, v němž Daniel Vávra ze studia Warhorse prozradil, že vývojáři už pracují na DLC, které do hry přidá příběhovou linii spojenou s ženskou hratelnou postavou.

O plánu na tento obsah se hovořilo už za dob crowdfundingové kampaně na Kickstarteru, zatím však nevíme, kdy se přídavku dočkáme, co přesně nabídne a pro koho bude bezplatný či naopak placený. Předpokládá se však, že tou ženskou hratelnou postavou by mohla být Tereza, která hraje v příběhu Kingdom Come: Deliverance nemalou roli.

Řeč přišla i na modovací nástroje PC verze. Doteď na ně nebyl prostor, nyní je ale mohou konečně začít řešit. Situace s případnými modovacími nástroji je však poměrně zapeklitá. Ve Warhorse přepsali značnou část CryEnginu, a tak je tu možnost, že bude nejprve třeba vyřešit právní záležitosti s Crytekem. Jinými slovy, zatím není jisté, jestli se kdy oficiálních modovacích nástrojů dočkáme. Jak se ale zdá, některým fanouškům tento fakt vůbec nevadí a už vypouští do světa různé menší modifikace, mezi nimiž najdeme i mod řešící omezené ukládání hry.

Systém ukládání, který je jedním z nejčastěji probíraných témat spojených s aktuální podobou Kingdom Come: Deliverance, budou řešit i sami vývojáři, jak Vávra oznámil na Twittteru. Dost možná se dočkáme alespoň možnosti uložit hru při jejím ukončení. Řešit se má i minihra páčení zámků, jež je zejména při hraní s gamepadem dost obtížná a neprakticky pojatá. I při používání myši a klávesnice však občas dokáže potrápit.

Aby toho nebylo málo, můžete se podívat i na nejnovější video update, který se samozřejmě zaměřuje na vydání Kingdom Come a navíc se ohlíží za dlouhým a strastiplným vývojem.

Kingdom Come: Deliverance koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama