Tvůrci Lawbreakers chystají battle royale akci
Radical Heights Novinka Tvůrci Lawbreakers chystají battle royale akci

Tvůrci Lawbreakers chystají battle royale akci

Michal Burian

Michal Burian

15
Platformy Windows PC

Futuristická 80. léta s náhodnými momenty od autora sérií Unreal Tournament a Gears of War.

Reklama

Od člověka jako je Cliff Bleszinski - důležitý člověk ve vývoji sérií Unreal Tournament a Gears of War - byste očekávali nějakou pořádnou a výraznou pecku. K těmto dvěma slovům se ale nedá přiřadit dnes už neúspěšná střílečka Lawbreakers, která neoslovila potřebný počet hráčů. Tvůrci se přesunuli k jinému projektu, který nám odhalují. Opět nejde o nic světoborného.

Cliff Bleszinski, Arjan Brussee (spoluzakladatel Guerrilla Games) a tým ze studia Boss Key Productions představili Radical Heights, další variaci na stále populárnější battle royale, jenž úspěšně ždímou tituly PUBG a Fortnite.

Radical Heights bude zdarma a nabídne PvP bitvy o přižití pro rovnou stovku hráčů. Na první pohled si všimněte barevného kabátku, jenž připomíná 80. léta, ale ve futuristickém nádechu. Ve hře bude stovka hráčů hledat cennosti a peníze, za které lze koupit zbraně nebo předměty. Pokud zemřete, tak o své bohatství přijdete.

Titul má být plný náhodný momentů, které budou přicházet podle toho, kolik máte u sebe zrovna peněz. Čím víc jich budete mít, tím víc zvláštností se vám může stát.

Pokud vás hra nadchla, tak od zítřejšího dne bude v předběžném přístupu na Steamu. V prodeji budou různé balíčky. Jeden z nich stojí 15 dolarů a obsahuje exkluzivní věci, bonusy a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama