Tvůrci Mafie 3 přibližují plány na placené i bezplatné DLC
Novinka Tvůrci Mafie 3 přibližují plány na placené i bezplatné DLC

Tvůrci Mafie 3 přibližují plány na placené i bezplatné DLC

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Nové video nabízí bližší informace o bezplatných závodech nebo o třech placených příběhových expanzích.

Reklama

Další ze série tzv. Inside Look videí z vývoje Mafie 3 se zaměřuje na dodatečný obsah, na němž se nyní začíná pracovat. Vývoj samotné hry je totiž v tuto dobu prakticky u konce. Video většinou shrnuje věci, které jste si mohli přečíst ve starší novince, občas se ale z úst Hadena Blackmana ze studia Hangar 13 dá vyčíst něco nového.

Závody, které budou jedním z bezplatných přídavků, mají být rozdělené do několika typů, v nichž bude záležet na vámi použitém autě. K dispozici tak budou třeba silniční závody nebo terénní závody a jejich tratě vás provedou celým městem.

Bezplatná aktualizace, která vám dá možnost upravovat Lincolnův vzhled, nabídne nejen oblečení, jež lze za určitých okolností nosit v původní hře, ale i zcela nové kostýmy. Tenhle dodatečný obsah vážně vznikl na základě žádostí hráčů, kteří si chtějí Lincolna upravit k obrazu svému a podle sebe. V samotné hře totiž Lincoln mění oblečení jen v závislosti na situacích spojených s příběhem.

V Hangaru 13 chtějí, aby všechna placená rozšíření dělala rozdílný dojem. Kupříkladu Roxy, nová postava představená spolu s prvním přídavkem Faster, Baby! (v českém překladu Přidej, kotě!), může ve spojitosti s Lincolnem nabídnout trochu té romantiky. Jde zároveň o dceru jedné z postav, se kterou se setkáme v původní hře, konkrétně kontaktu přezdívaného Hlas. Po stránce hratelnosti se má navíc Faster, Baby! trochu lišit od základní hry. Jak už víme z dřívějška, zaměřuje se hlavně na automobilové honičky.

Druhý přídavek s názvem Sign of the Times (Znamení časů) má připomínat první řadu seriálu Temný případ (True Detective) a celkově půjde o poněkud temnější záležitost. Tohle DLC bude navíc hodně zaměřené na prozkoumávání herního světa.

Třetí a poslední placené DLC, Stones Unturned (Na kameni kámen) se pro změnu zaměří na vojenskou tématiku a vztah Lincolna a agenta Johna Donovana, který je v základní hře jedním z vašich spojenců. On a Lincoln totiž spolu bojovali ve Vietnamu. Tvůrci přitom doufají, že se jim podaří vyvážit nový příběh, nové herní prvky a nový pohled na již existující prvky, a hodlají Stones Unturned zaměřit spíše na boj.

Na všechny placené přídavky, které nabídnou nové příběhy, může mít vliv zpětná vazba hráčů z hraní základní hry. Díky ní budou v Hangaru 13 vědět, co by měli vylepšit nebo rozšířit a jaké prvky se lidem líbí. Mechanismů, které se mezi hráči ujmou, bude přirozeně v DLC víc, přídavky ale zahrnou i zcela nové aktivity.

Video je vážně dlouhé, neobsahuje žádné nové záběry a neustále se v něm mluví, takže jestli vám můj souhrn všeho důležitého nestačí, nezapomeňte si v případě potřeby zapnout během sledování české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama