Tvůrci neúspěšné střílečky Lawbreakers chystají nové projekty
LawBreakers Novinka Tvůrci neúspěšné střílečky Lawbreakers chystají nové projekty

Tvůrci neúspěšné střílečky Lawbreakers chystají nové projekty

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

V Boss Key Productions chtějí nadále podporovat současný stav hry Lawbreakers, ale už neřekli, jakým způsobem.

Reklama

Multiplayerová střílečka Lawbreakers nebyla špatná (recenze), jen přišla v nevhodnou dobu a nedokázala hráče odtrhnout od Overwatch nebo velmi populárního PUBG. Jak se zdá, ve studiu Boss Key Productions se s neúspěchem smířili a chtějí se posunout dál. Ve vývoji mají několik blíže nespecifikovaných projektů. Právě tem se budou teď věnovat.

Co bude s neúspěšnou střílečkou Lawbreakers? Podle vyjádření ji tvůrci dají druhou šanci. Budou ji i nadále podporovat, ale zároveň se musí soustředit na další projekty, které nejsou spojovány se společností Nexon. Ta se postarala o vydání Lawbreakers.

Bohužel nevíme, jakým způsobem chtějí v Boss Key Productions svůj první titul podporovat. Očekáváme ale, že o nic velkého nepůjde, protože si Lawbreakers nedokázalo najít dostatek hráčů a dosud se nevyplatilo.

Střílečka Lawbreakers vyšla v srpnu loňského roku na PC a PlayStation 4. Možná by udělali nejlépe, kdyby byla free-to-play a ne za 30 euro. Neúspěch ale nikdo nečekal, vždyť Boss Key Productions založil Cliff Bleszinski. Člověk, jenž je podepsán za Unreal Tournament nebo sérií Gears of War. Jak vidno, jméno není vše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama