Tvůrci nového Metra odpovídali fanouškům
Metro: Last Light Novinka Tvůrci nového Metra odpovídali fanouškům

Tvůrci nového Metra odpovídali fanouškům

Daniel Kremser

Daniel Kremser

4

Na oficiálním fóru se 4A Games zase o trošku více rozpovídali o změnách a novinkách u připravovaného Metro: Last Light.

Reklama

Nedávno se o novém Metru rozpovídali sami vývojáři a nyní je to samé čekalo znovu na popud fanoušků (thx RockMax). Ti na fóru položili hned několik zajímavých dotazů a světe div se, autoři z 4A Games na většinu z nich skutečně odpověděli.

Například jsme se tak dozvěděli, že v nejbližší době se dočkáme odhalení další důležité postavy, která v příběhu sehraje důležitou roli. Možná se dokonce bude jednat o ženu! S tím souvisí i přiznání, že ani u druhého dílu se nedočkáme vyloženě otevřených lokací. Místy pouze bude možno zvolit z vícero cest, ale celkově zůstane hratelnost pořád lineárnější záležitostí, jenž bude pevně svázaná s příběhem.

Nově ale bude daleko větší důraz kladen na stealth mechanismy a tiché zabíjení. Někdy dokonce nemusíte ani zabíjet vůbec! Avšak když už na to dojde, co říkáte třeba na takové tiché zlomení vazu zezadu nebo na delikátní prácičku s kudlou?

Navíc když bude to vaše řádění vypadat zase o trošku lépe. Všechny dosud viděné záběry totiž nejsou ani zdaleka finální a s největší pravděpodobností se grafika ještě trošku posune kupředu. Zároveň se ale nemusíte bát nějakých brutálních HW nároků. Vývojáři slibují vymazlenou optimalizaci a plné využití veškerých dostupných technologií.

Až doteď všechno znělo skvěle, ale na závěr to tvůrci přece jen trošku zkazili. Pravděpodobně se totiž hra nedočká podpory pro modařskou komunitu. Autoři již teď nestíhají a přidání takto komplexního prvku prý momentálně není možné.

Všechno se ale stále ještě může změnit, takže určitě nezapomeňte sledovat E3, kde se případné změny určitě dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama