Expeditions: Rome Novinka Tvůrci římské tahovky Expeditions: Rome odhalili datum vydání

Tvůrci římské tahovky Expeditions: Rome odhalili datum vydání

Dominik Tománek

Dominik Tománek

3
Platformy Windows PC

Rozhodněte, jaký osud Řím čeká.

Reklama

Expeditions: Rome je tahové RPG od THQ Nordic, ve kterém se vžijete do role legáta a povedete římskou legii. Budete pochodovat Řeckem, Egyptem, Římem a Galií, přičemž budete budovat svou moc a rozšiřovat politickou přítomnost římského impéria. Jedná se o rozsáhlou tahovou hru, která obsahuje tři kampaně s více než 40 hodinami plenění, craftingu a průzkumu - všechny základní prvky klasických RPG.

Hra se odehrává v alternativním historickém prostředí, kde vaše rozhodnutí ovlivňují osud Říma. Můžete se setkat s Kleopatrou, egyptskou královnou, a nechat ji vládnout říši, pokud se tak rozhodnete. Setkat se můžete i s římským politikem Ciceronem a galským náčelníkem Vercingetorixem.

Tvůrci římské tahovky Expeditions: Rome odhalili datum vydání

Jelikož se jedná o RPG, tak vaše volby ovlivňují svět. Můžete se rozhodnout, zda po sobě zanecháte krvavé dědictví a budete vládnout železnou pěstí, zda využijete svého charismatu a zažehnete naději v celé říši, nebo zda budete sloužit jako politik v římském senátu. Dobrodružství budete moci prožívat s pěti společníky, z nichž každý má vlastní příběh, schopnosti, osobnost a plně nadabované dialogy.

Hra bude k dispozici v 20. ledna 2022 na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama