Tvůrci Saints Row odhalují hru Agents of Mayhem
Agents of Mayhem Novinka Tvůrci Saints Row odhalují hru Agents of Mayhem

Tvůrci Saints Row odhalují hru Agents of Mayhem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Další bláznivina v otevřeném městském prostředí, tentokrát v roli tří agentů s unikátními schopnostmi.

Reklama

Server IGN se během dne prokecnul a předčasně prozradil, že dnes 17:00 dojde k odhalení nové hry od studia Volition. Práva na značku Red Faction vlastní Nordic Games, takže všichni očekávali, že určitě dojde na odhalení pátého dílu střeštěné open-world akce Saints Row. Ale to se nestalo.

Místo toho tu máme Agents of Mayhem. Hru, která přeci jen sdílí určité styčné body se Saints Row, jmenovitě otevřené městské prostředí nebo celkově odlehčený tón. Tentokrát se ale hráči ujmou role tří agentů s různými schopnostmi a vybavením, konkrétně pirátské kapitánky specializující se na bezpečnostní technologie, mariňáka, který je popisován jako badass námořník, a žoldáka se zaměřením na vztahy s veřejností. Jo, tohle vážně zní jako něco od Volitionu.

IGN tvrdí, že trojice hratelných postav nepatří zrovna mezi opravdové hrdiny. Představte si něco jako Suicide Squad řádícící ve futuristické verzi Soulu v jižní Koreji.

Nutno říct, že Agents of Mayhem je čistě singleplayerovou hrou, takže zapomeňte na možnosti kooperace více hráčů jako v Saints Row. Což je možná škoda, protože Saints Row bylo v kooperaci hned zábavnější. Vypadá to tedy, že mezi postavami bude možné přepínat podobně jako v GTA V, ale to je spíše jen můj tip, na podrobnosti si bohužel musíme počkat.

IGN přitom naznačuje, že by hra mohla mít přeci jen nějakou spojitost se světem Saints Row. V kresleném cinematic traileru, který doprovází odhalení, si můžete všimnout přinejmenším názvu korporace Ultor, kterou můžete znát jak ze Saints Row, tak z Red Faction. A i to růžové logo připomínající květ rostliny je nějaké povědomé.

Agents of Mayhem vyjde v roce 2017 na PC, PS4 a Xbox One. V blízké době lze očekávat vydání dalších informací nebo gameplay záběrů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama