Tvůrci Settlers chystají Castle Empire
Novinka Tvůrci Settlers chystají Castle Empire

Tvůrci Settlers chystají Castle Empire

Michal Burian

Michal Burian

11

Ve spolupráci s Ubisoftem vyvíjejí free-to-play strategii, která se bude hrát prostřednictvím internetového prohlížeče <strong>+ první informace a obrázky</strong>.

Reklama

Aktualizace: Podle všeho půjde pouze o anglickou verzi již spuštěné německé beta verze Die Siedler Online (thx Fox939).

Původní zpráva

Francouzská společnost Ubisoft spustila oficiální internetové stránky své nové hry. Ta nese název Castle Empire a podle dostupných informací půjde o strategickou hru založenou na bázi free-to-play titulů, které se hrají prostřednictvím prohlížeče.

Ubisoft hru prozatím oficiálně neoznámil, z webových stránek se ovšem dočteme, že Castle Empire bude velmi podobné úspěšné a oblíbené sérii The Settlers. Těšit se můžete na barevný svět, v němž budete budovat svou vesničku (k dispozici bude více než 40 typů budov), těžit nejrůznější zdroje (dřevo, kamení apod.), obchodovat s ostatními hráči a v neposlední řadě prozkoumávat a dobývat nové země s 9 jedinečnými vojenskými jednotky.

Samozřejmostí je spojení s ostatními hráči, pravděpodobně budete moci vytvořit jakousi alianci a hromadně se postavit nepříteli. Komunikovat budete přes chat.

Castle Empire připravuje německé studio Blue Byte, které stojí za sérii Settlers a Anno 1404. Další informace o hře prozatím nejsou k dispozici, budete si tak muset vystačit s výše zmíněnými detaily a prvními screenshoty.

Pro úplnost dodejme, že na internetových stránkách Castle Empire se můžete zaregistrovat k účasti v chystané uzavřené betě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama