Tvůrci Shadow of Mordor nabírají lidi pro velký projekt
Middle-earth: Shadow of Mordor Novinka Tvůrci Shadow of Mordor nabírají lidi pro velký projekt

Tvůrci Shadow of Mordor nabírají lidi pro velký projekt

Michal Burian

Michal Burian

9

Od umělců, přes programátory až po producenty.

Reklama

Monolith Productions za svou historii vytvořili nejednu skvělou hru. Jmenovat můžeme starší kousky jako Blood z roku 1997, The Operative: No One Lives Forever (2000), No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way (2002) a Tron 2.0. Z novějších titulů potom určitě F.E.A.R. (2005), F.E.A.R. 2: Project Origin (2009) a v neposlední řadě loňský Middle-earth: Shadow of Mordor.

Není tak divu, že zpráva o nabírání nových zaměstnanců na velký projekt vzbudila poprask. Mateřská společnost Time Warner zveřejnila inzeráty hledající nové tváře do studia na pozice od umělců, přes programátory až po producenty.

Zatím nevíme, o jakou hru půjde. V inzerátu stojí akorát, že jde o práci na rozsáhlém projektu. Nicméně, podle mnohých jde o pokračování Shadow of Mordor. O něm nedávno mluvil i designér Michael de Plater, když se nechal slyšet, že ve Shadow of Mordor ukázali pouze zlomek toho, čeho jsou schopni dosáhnout díky systému Nemesis. Systém zajistil unikátní nepřátele, každý měl své silné i slabé stránky, osobnost a jedinečné zvyklosti či vzhled. Vývoj nepřítele dokonce ovlivnil například i fakt, že jste se s ním utkali v boji a on vyhrál. V takovém případe nejen, že povýšil, ale také jste se s ním setkali později, kdy byl lépe vybaven a pochlubil se větší výdrží. Navíc si vás ke všemu pamatovat.

Middle-earth: Shadow of Mordor v GOTY edici koupíte v našem obchodě GameExpres na PC za 899 Kč (32,99€), 1399 Kč (51,99€) na PlayStation 4 a 1399 Kč (51,99€) na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama