Short Message Novinka Tvůrci Silent Hill: The Short Message brzy představí novou hru

Tvůrci Silent Hill: The Short Message brzy představí novou hru

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

I tentokrát půjde o 1st person horor.

Reklama

Před pár měsíci vyšel titul Silent Hill: The Short Message, krátký horor od studia HexaDrive, který začal novou éru celé série, v rámci níž nás už v říjnu čeká remake druhého dílu od Blooberu. Zůstaňme ale u vývojářů z HexaDrive, ti totiž na svém YouTube zveřejnili krátký teaser na svou novou hru a půjde opět o horor.

Zatím o něm nevíme mnoho, vývojáři ale uvedli alespoň krátký popis, v němž se zmiňuje, že protagonista této hry se dostane do neznámého světa, a aby se dostal zpět, bude muset řešit hádanky, utíkat před monstry a odkrývat zdejší záhady. Na plnohodnotné představení každopádně nemusíme čekat dlouho, přijde už přesně za týden, tedy v pátek 19. července. V ten samý den bude titul k vyzkoušení na japonské akci BitSummit Drift.

Studio HexaDrive už toho má na kontě poměrně hodně, ne vždy se ale zaměřuje na vytváření kompletních her, často totiž vypomáhá jiným japonským společnostem jako Square Enix, Capcom, Konami či Nintendo. Vývojáři se tak podíleli například na tvorbě The Wonderful 101, Final Fantasy XV či rozšíření Not a Hero pro Resident Evil 7.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama