Tvůrci Singularity mají něco dočinění s Call of Duty
Call of Duty Novinka Tvůrci Singularity mají něco dočinění s Call of Duty

Tvůrci Singularity mají něco dočinění s Call of Duty

Michal Burian

Michal Burian

20

Podle oficiálního inzerátu se studio Raven Software podílí zřejmě na Call of Duty sérii. Připravují autoři Singularity další díl?

Reklama

S Call of Duty sérií má už co dočinění studio Treyarch (Black Ops), Infinity Ward (Modern Warfare série a teď podle domněnek prequel prvního MW), Sledgehammer Games (budoucí díl, pravděpodobně ve vesmíru) a teď podle oficiálního inzerátu, který byl ze stránek záhadně smazán, také samotné Raven Software, tedy tvůrci povedené akce Singularity.

V inzerátu podle kolegů z MCV stálo, že studio Raven Software hledá zkušené vývojáře, kteří by pracovali na vizuálně ohromujících efektech do realistické first-person střílečky z vojenského prostředí. Nemusí tedy jít přímo o Call of Duty, je však dost nepravděpodobné, že by Activision dovolil Raven dělat na něčem úplně novém, protože se akce Singularity moc dobře neprodávala.

Tým Raven je ve vlastnictví společnosti Activision a podle všeho pracuje také na prvním mapovém balíčku do Call of Duty: Black Ops, který má potvrzené datum vydání – 1. února 2011.

Již dříve se mluvilo o tom, že Raven chystá pokračování X-Men Origins a podílí se na novém titulu s Bondem.

Hype okolo Call of Duty série se opět začíná rozjíždět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama