Tvůrci Space Run přibližují izometrickou adventuru Masters of Anima
Masters of Anima Novinka Tvůrci Space Run přibližují izometrickou adventuru Masters of Anima

Tvůrci Space Run přibližují izometrickou adventuru Masters of Anima

Michal Burian

Michal Burian

Jde o mix strategie a adventury z izometrického pohledu, kde budeme ovládat velkou armádu čítající až 100 strážců.

Reklama

Společnost Focus Home Interactive nám zaslala tiskovou zprávu společně s prvním gameplay trailerem, který láká na připravovanou hru Masters of Anima. Jde o mix strategie a adventury z izometrického pohledu od nezávislého studia Passtech Games, které vytvořilo titul Space Run.

V Masters of Anima budete hrát za učně Otta, jenž je schopen ovládat neuvěřitelné síly. Ty jsou zdrojem veškerého života ve světě Spark. Otto musí projít nelehkou výzvou, aby se stal mister a mohl se konečně oženit se svou milovanou. Tu vězní Zahrem se svými golemy. Otto se jí samozřejmě rozhodne zachránit.

Naštěstí na záchranu své milované nebude sám. Neuvěřitelné síly Anima mu umožní přivolat velkou armádu čítající až 100 strážců, které budete velet ve strategických akčních bitvách. Vyžadováno po vás bude rychle se rozhodnout a takticky myslet. V průběhu dobrodružství se dostanete k novým typům strážců. Každý typ vyžaduje odlišné ovládání, každý typ má navíc jedinečná nadání a schopnosti.

Jste připraveni odhalit tajemství světa Spark, čelit nebezpečným bossům a zachránit svou milovanou? Pokud ano, tak Masters of Anima vyjde na jaře letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama