Tvůrci Stalkera chystají post-apokalyptický Battle Royale v Černobylu
Fear the Wolves Novinka Tvůrci Stalkera chystají post-apokalyptický Battle Royale v Černobylu

Tvůrci Stalkera chystají post-apokalyptický Battle Royale v Černobylu

Michal Burian

Michal Burian

30

Seznamte se s post-apokalyptickou first-person střílečkou Fear The Wolves, která nás zavede do legendárního Černobylu.

Reklama

Studio Vostok Games, které bylo v roce 2012 založeno bývalými tvůrci série S.T.A.L.K.E.R., oznámilo, že ve spolupráci s vydavatelskou společností Focus Home Interactive na letošní rok pro počítače a konzole připravuje Battle Royale hru, která nás zavede do radioaktivního a post-apokalyptického Černobylu, tedy do míst populárního Stalkera.

Fear The Wolves se bude hrát z pohledu první osoby a hráči v týmech nebo jako osamělí vlci se dostanou do utlačovaného prostředí radioaktivního Černobylu, kde budou nuceni bojovat až do samotného konce. Ze stovky bojovníků zůstane na živu pouze jeden.

Ohrožovat vás budou nejen ostatní hráči, ale také smrtící anomálie a dynamicky se měnící počasí s denním a nočním cyklem. Svou strategii budete muset těmto podmínkám přizpůsobit a hlavně se včas schovat do bezpečí, abyste nemuseli stát tváří v tvář zmutovaným tvorům. Autoři věří, že dokážou zmodernizovat Battle Royale a přinést hráčům zajímavou střílečku s těmito pravidly, kterých dokázal v současné době nejlépe využít PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Před vydáním hotové verze se hra objeví na Steamu v Early Access.

Fanoušci Stalkera semnou budou nejspíš souhlasit, že by to chtělo návrat k této značce, případně vymyslet jinou hru, která zaujme svým zasazením a příběhem pro jednoho hráče. Snad se Vostok Games po tomto titulu rozhodnout zariskovat a přinést nám to, co všichni chceme. Zatím vytvořili jen Survarium a teď Fear The Wolves.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama