Tvůrci The Callisto Protocol zvažují pokračování
The Callisto Protocol Novinka Tvůrci The Callisto Protocol zvažují pokračování

Tvůrci The Callisto Protocol zvažují pokračování

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Značka nabízí řadu nápadů, které lze rozvinout.

Reklama

The Callisto Protocol je očekávanou hrou a tak není divu, že její tvůrci už aktuálně pracují s myšlenkou na pokračování. Podle generálního ředitele Striking Distance Studios Glena Schofielda, který se rozpovídal v rozhovoru pro magazín Inverse, je studio už nyní připraveno na vývoj pokračování tohoto titulu, o čemž svědčí také jeho vyjádření: „Chci udělat pokračování. Tohle je kompletní hra, ale je tu spousta nápadů, skvělých nápadů, které chceme dělat dál. Vždycky chci dělat další velkou věc. I když hru dokončím, už přemýšlím o tom, co bude dál.“ Otázkou zřejmě je, jakým směre se vydají kupříkladu DLC, jež se pro ní chystají. Její potenciál je však bezesporu velký.

Schofield se rozpovídal také o remaku Dead Space, o kterém řekl toto: „Upřímně řečeno, kdybych to byl já, tak bych to nepředělával. Jsem za ně rád, ale neudělal bych to. Chci se posunout dál a vytvořit něco nového. Dead Space je moje minulost.“ EA přeje však úspěch.

The Callisto Protocol vychází 2. prosince 2022 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. Pořídit si jí budete moci po celém světě. Tedy s výjimkou Japonska. Tamní ratingová organizace (CERO) totiž dala titulu palec dolů. Jedním z důvodů zamítavého postoje může být fakt, že je v titulu saháno k násilí a zbytečné brutalitě příliš často. Namísto změn reagujících na zamítnutí se studio prostě rozhodlo, že The Callisto Protocol v této zemi raději vůbec nevyjde, než aby byl hráčům poskytnut méně intenzivní zážitek, jenž očekávají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama