Tvůrci Tomb Raider chystají novou hru
Tomb Raider Novinka Tvůrci Tomb Raider chystají novou hru

Tvůrci Tomb Raider chystají novou hru

Michal Burian

Michal Burian

20

Oznámena může být již příští týden a vyjít letos nebo v roce 2016.

Reklama

Americké vývojářské studio Crystal Dynamics sídlící v San Francisku není nutno zdlouhavě představovat, jde totiž o tvůrce loňského restartu Tomb Raider, kteří mají na svých bedrech další dobrodružství se sympatickou Larou Croft, stejně tak Legacy of Kain. Aktuálně ovšem připravují nový projekt.

O tom už možná víme nějaké dva roky, nová značka měla být odhalena již v roce 2012. Pak se ale něco změnilo - možná brzký příchod nové generace konzolí - a vše bylo zapomenuto. Až do dneška, na Linkedin profilu producenta Kari Hattnera se objevila zmínka o neohlášeném projektu, který je plánován na letošní rok nebo později.

Připomeňme, že v roce 2010 na internet unikly artworky a koncepty z projektu studia Crystal Dynamics, který nebyl do dnešního dne oznámen. Jak se sami můžete přesvědčit, mělo jít o akční hororovou adventuru zasazenou do otevřeného světa. Vše vyzradil ex-zaměstnanec tvůrčího celku, který se nechal slyšet, že pracovní název titulu je Downfall.

Možná právě Downfall je tajemným novým projekte, který by mohl být oznámena příští týden v rámci E3 v Los Angeles. Není navíc pochyb o tom, že Crystal Dynamics přemýšlejí a možná již pracují na novém Tomb Raider.

Nezbývá nám než si počkat, třeba nám za několik dnů Square Enix odhalí nový počin studia Crystal Dynamics. Co myslíte, bude to nový Tomb Raider nebo zbrusu nová značka?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama